Mediation bij een scheiding

Wanneer u als ex-partners uw huwelijk in goed overleg wilt afsluiten, kunt u ervoor kiezen om dit te doen door middel van mediation.  Mediation kan namelijk veel goede resultaten opleveren bij een echtscheiding. Mediation is een speciale methode om bij een emotioneel proces toch tot goede afspraken te komen, waar u beiden tevreden mee bent. Onze gespecialiseerde scheidingsmediator fungeert als objectieve intermediair die de belangen van beide partijen in het oog houdt. Een groot voordeel van mediation is dat de goede relatie met de andere partij wordt behouden. Dit is van essentieel belang wanneer er kinderen betrokken zijn bij een scheiding.

Mediation bij zakelijke belangen

Ook in het geval van een scheiding waarbij een onderneming is betrokken, kan een mediator goede resultaten behalen. De mediator kan u bij het gehele proces begeleiden om de scheiding goed te laten verlopen. Vooral wanneer er een onderneming in het spel is kan de druk rondom het scheidingsproces oplopen. Het is immers van belang om de waarde van de onderneming met elkaar overeen te komen en de juiste afspraken te maken over de verdeling of overname.

Woont u in Volendam of in de regio Volendam en wilt u uw scheiding regelen door middel van mediation? Dan bent u bij onze advocaten aan het juiste adres. Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het telefoonnummer 0299 - 79 92 27.