Ligt u in scheiding?

Een scheiding is een vervelende gebeurtenis die veel invloed heeft op het leven van alle betrokken partijen. Er zal namelijk in een korte periode veel gaan veranderen. Naast de emotionele kant van een scheiding krijgt u ook te maken met vele juridische zaken rondom een echtscheiding. Om een scheiding zo goed mogelijk te regelen is het aan te raden een ervaren echtscheidingsadvocaat in te schakelen die u kan helpen de juiste afspraken te maken waar beide partijen tevreden mee zijn. U moet namelijk afspraken maken over zaken zoals alimentatie, de verdeling van inboedel, huis en auto en afspraken rondom de verzorging en opvoeding van uw kinderen.

Woont u in de regio Monnickendam en heeft u een echtscheidingsadvocaat nodig om uw scheiding te regelen? Neem dan contact op met onze advocaten uit de regio Monnickendam. Wij zijn uw specialist op het gebied van familierecht en echtscheidingen.

Contact met uw echtscheidingsadvocaat

Wilt u direct een afspraak maken met een echtscheidingsadvocaat? Of wilt u eerst meer weten over onze diensten en services? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0299 - 79 92 27. Ook kunt u het onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij ontvangen u graag op ons kantoor om u meer te vertellen over wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een scheiding.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond