Uw ervaren echtscheidingsadvocaat

Wanneer u besloten heeft te gaan scheiden komen er veel dingen op u af. Juridisch gezien zijn er ontzettend veel zaken die u moet gaan regelen. Om u zoveel mogelijk werk uit handen te laten nemen kunt u ervoor kiezen om een ervaren echtscheidingsadvocaat in te schakelen. De echtscheidingsadvocaat kan u helpen de gehele scheiding van begin tot eind tot een goed einde te brengen. Indien nodig zullen er andere specialisten worden ingeschakeld.

Afspraken maken na een scheiding

Bij het afronden van een scheiding wordt aan het eind van het proces een echtscheidingsconvenant opgesteld waarin alle gemaakte afspraken worden beschreven. Als u gaat scheiden zult u namelijk afspraken moeten gaan maken over de verdeling van de woning, auto, inboedel, zaken omtrent alimentatie en alle zaken rondom uw kinderen.

Woont u in de regio Edam en bent u op zoek naar een ervaren echtscheidingsadvocaat? Wij helpen u graag bij het in gang zetten van een scheiding of wanneer er problemen zijn met gemaakte afspraken omtrent een voltooide scheiding.

Contact met uw echtscheidingsadvocaat

Wilt u direct een advocaat inschakelen in Edam of in de regio Edam? Of wilt u eerst meer weten over onze diensten en services? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0299 - 79 92 27. Ook kunt u het onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond