Juridische hulp bij een echtscheiding

Niemand komt er graag mee in aanraking: een echtscheiding, ruzie over alimentatie of omgang met de kinderen. Maar als dit wel gebeurt, heeft dit vaak een grote impact op uw leven. Onze echtscheidingsspecialisten zorgen er graag voor dat de juiste afspraken gemaakt worden die niet alleen nu, maar ook in de toekomst uitzicht bieden.  Wilt u een echtscheiding of worden er afspraken omtrent een echtscheiding niet nagekomen? Schakel dan voor juridische hulp een van onze advocaten in. In de regio Volendam helpen wij u graag alles in goede banen te leiden.

Het verloop van een echtscheiding

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek zult u kennis maken met uw advocaat. Tijdens dit gesprek zullen wij u informeren over wat er geregeld moet worden bij een echtscheiding en zullen wij meer vertellen over onze rol tijdens het volledige proces.  Nadat alle benodigde gegevens zijn verzameld zullen we de echtscheiding in gang gaan zetten. Indien nodig, zullen wij ook extra specialisten of partijen inschakelen om de scheiding te voltooien. Wanneer beide partijen tevreden zijn over de gemaakte afspraken zal alles worden opgenomen in een echtscheidingsconvenant. Nadat de echtscheiding is goedgekeurd door een rechter is de scheiding officieel en zal dit worden opgenomen in het bevolkingsregister.

Voor meer informatie over scheiden in de regio Volendam kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 0299 - 79 92 27.